Sean Dhondt kan weer met alle rimmen los: hoe het begon, en hoe het eindigde

‘t Was deze week wereldnieuws in Vlaanderen: ruige rucker rocker Sean Dhondt en Allison Scott zijn uit elkaar, Sean mag voortaan voor zoveel Eline’s versgeperste yoghurt maken als hij wil. Wij maakten een portret.

Er was eens… een Vlaamse rocker die na zijn scheiding van Ann Lemmens, naar Las Vegas ging om er te feesten. Op dat feestje liep hij een plaatselijke schone tegen het lijf, en zijn hart maakte meteen een sprongetje. Sean haalde zijn beste moves boven. Na een tijdje samen gedanst te hebben, zei Allison dat ze ‘even naar haar vriendin’ ging. Dat deed ze ook, maar samen met die vriendin stoof ze richting uitgang. Ze had zoiets van ‘ik ga hier mijn hoofd niet laten gek maken door die maffe Belg’.

Allisons vriendin wilde aan de uitgang echter nog snel even van schoenen wisselen, maar daar kwam Sean al aangelopen. Hij wist Allison te overhalen om ‘s anderendaags opnieuw af te spreken.

Weer thuis, deed Sean Dhondt geregeld een telefoontje naar de US of A, en na enkele maanden besloot Allison op bezoek in België te komen. Sean liet haar een stukje van Europa zien, en de overlevering wil dat hij haar ‘op het topje van de Eiffeltoren’ ten huwelijk vroeg.

Dat stukje moeten we allicht wel met een korreltje zout nemen. Bovenop de top van de Eiffeltoren gaan staan is niet alleen redelijk verboden, het is ook nog eens levensgevaarlijk. Het zal wel op de hoogste verdieping in de Eiffeltoren geweest zijn.

Soit, de twee gaven elkander dus het jawoord. Mogelijks was die snelle trouwpartij ook een beetje ‘van moeten’, want anders had Allison niet permanent in België mogen blijven.

Met kinderen wilde het paar nog even wachten: ze wilden eerst aan hun carrière werken. En daarbij: Allison was amper 22 toen ze trouwden, dus er was nog tijd genoeg.

Sean werd naast rocker ook een bekend VTM-gezicht en Qmusic-stem. Allison Scott, die begon haar eigen tattooshop. Tussendoor hadden de twee heel wat fun samen. Telkens ze samen gespot werden, spatte de liefde er van af.

Tot Sean vorig jaar een beetje een onnozel kieken was. Hij kreeg een berichtje van een bevallige blondine, die zichzelf Eveline noemde. ‘Eveline’ liet weten dat Sean haar een kletsnat slipje bezorgde, en de gesprekken werden heter en heter.

Het bleef niet alleen bij gesprekken. Sean maakte speciaal voor haar ook video’s waarin te zien is dat hij zijn mooiste sokken voor haar aantrok, hij aan zijn aap sleurde tot die fopsneeuw spuwde, en hij zijn sterretje toonde, intussen zwoel zeggend: ‘Eveline, wilt ge mij eens rimmen?’

En toen… lagen al die beelden ineens op straat. Sean Dhondt bleek niet het enige slachtoffer: Eveline had onder andere ook Stan Van Samang en Peter Van de Veire voor haar handkarretje gespannen.

Gans Vlaanderen smulde ervan, maar Peter Van de Veire schoot uit zijn sloef. Dat hij in zijn vrije tijd zoveel rukte als hij wilde, en voor wie hij dat wilde. Maar dat eenieder die de filmpjes bekeek of doorstuurde de goorste vetzakken zijn. Peters dochter Jitske deed er nog een schepje bovenop, door ermee te dreigen hier en daar in een brievenbus te gaan kakken.

Speurders staken een ganse tandenfabriek bij – volgens sommigen omdat er politici tussen de nog niet gelekte slachtoffers zaten – en kwamen er al snel achter dat Eveline helemaal geen blonde bom was, maar wel een Gentse gay.

Allison Scott pakte haar valiezen. Dat Sean zijn puddinkje had gemaakt voor – wat hij dacht – deze rondborstige blondine, deed haar niet het meeste pijn. Wél dat hij er al die tijd niets van tegen haar had gezegd. Zelfs toen heel Vlaanderen – en dus ook Allison – de beelden al had gezien, deed Sean alsof er niks aan het handje was.

Nadat hij al een week alleen in het echtelijke huis verbleef, pende Sean dan toch zijn excuses voor Allison neer op zijn Instagram. “”Het spijt me, uit het diepste van m’n hart, dat ik jouw vertrouwen in ons beschaamde en je enorm veel pijn en verdriet heb gedaan. Door enkel en alleen aan mezelf te denken.”

Allisons peperkoeken hartje smolt een beetje. Ze trok terug in bij Sean. Ze vierden Halloween samen en zo, al sliepen ze niet meer samen.

Eind november trok Scott naar de andere kant van de Grote Plas, en woonde een tijdje bij haar familie aldaar. Sean zei daarover het volgende: “Allison is een Amerikaanse, en ze bezoekt er haar familie. Wanneer ze terug is, pikken we de draad weer op.”

Toen Allison enkele dagen geleden aankondigde dat ze op het vliegtuig terug richting Europa zat, dacht gans Vlaanderen dat ze weer terugkwam om die draad weer op te pikken.

Nu blijkt dat ze haar tattooshop wil klaarmaken om weldra opnieuw te openen, en met Sean Dhondt is het definitief over en out, zo liet ze weten.

Sean Dhondt is dus officieel weer vrijgezel, en kan met de rimmen los met wie hij maar wil.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More