“’Eveline’ alleen maar zo snel opgepakt omdat er politici tussen slachtoffers zitten”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

We hadden eerder al namen van politici zien passeren in verband met de #BVLeaks, maar één van de slachtoffers is er zeker van: er zijn ook filmpjes van Vlaamse politiekers die met hun salami spelen, en alleen daarom wordt er volgens hem actie ondernomen.

BV (niet als in Bekende Vlaming, maar de initialen van de drieëndertigjarige jongeman die we spraken) kreeg een tijd geleden eveneens berichtjes van een zekere ‘Eveline’. Hij ging overstag voor de charmes van de blondine die hij dacht als gesprekspartner te hebben. Hij stuurde haar nooit video’s, maar wel foto’s waarop hij in NSFW-toestand te zien is. “Waarom hij mij precies uitkoos? Ikzelf ben hetero, maar ik heb wel wat vrienden in Gent die gay zijn, en die hem kennen.”

“Toen ‘Eveline’ me vroeg om alsmaar verder te gaan, vroeg ik van haar hetzelfde. Maar de foto’s en video’s die zij doorstuurde, bleven redelijk braafjes. Braver dan wat ze van mij verlangde. Ik had mijn geslacht al getoond aan haar, en ze vroeg me een video te maken waarin ik mezelf bevredigde. Ik zei dat ik dat niet zou doen, vooraleer ze eerst wat meer van zichzelf zou laten zien. Ze bleef nog wat aandringen, maar ik hield mijn been stijf.”

“Op een dag moest een kameraad van mij – die gay is – me wat laten zien: hij had een foto van mij, in vol ornaat, van iemand doorgestuurd gekregen. Die iemand had ‘m dan weer gekregen van GR” (de man die werd opgepakt voor catfishing, nvdr.)”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More