Horloge van 360.000 euro overladen met lullige opmerkingen (foto’s)

Onderstaande horloge mag dan misschien niet zo duur zijn als de laatste aanwinst van MMA-vechter Conor McGregor, toch hebben ze iets gemeen.

Zijn horloge van twee miljoen euro herbergt een klein lulletje, terwijl dit uurwerk van 440.000 dollar eruitziet als een groot geschapen geslachtsdeel. We zijn er zeker van dat dit niet de bedoeling was van het Zwitsers horlogemerk MB&F (Maximilian Busser and Friends), maar de online reacties zijn wat ze zijn. Namelijk van lullige aard.

Maar laten we eens kijken naar dit duur mechanisch kunstwerkje zelf. De HM9 SV valt in de eerste plaats op vanwege het unieke design: een paar balanswielen die onafhankelijk van elkaar slaan op elke flank van het centrale lichaam. In het midden is er een compartiment dat de tijd weergeeft.

De vorm heeft natuurlijk niets met een fallussymbool te maken, maar is een ode aan de krachtige motoren uit de luchtvaartindustrie.  De kast bestaat uit een complexe combinatie van gefreesd saffierglas en titanium, met keuze tussen rood of wit goud. De balanswielen tikken ieder op een onafhankelijk tempo. De gepatenteerde 3D-pakking kan tevens een waterdruk van 30 meter diepte aan. Het interne uurwerk bestaat nog eens uit 52 juwelen.

Amper twintig exemplaren van de HM9 SV zijn er beschikbaar en kan je HIER bestellen.

Ideaal accessoire voor de flamboyante jongeheer of rijke stijve hark.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MB&F (@mbandf)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More