Peperdure horloge van McGregor heeft erotische verrassing (video)

MMA-vechter Conor McGregor heeft niet alleen een groot bakkes, maar ook een enorm fortuin.

Zijn vermogen schommelt rond de 120 miljoen, waarmee hij de rijkste MMA-vechter is op deze aardkloot. Maar geld betekent uiteraard niets als je er niet mee kan opscheppen. Dat doet McGregor zeker.

Terwijl types zoals Floyd Mayweather peperdure bolides toevoegen aan hun verzameling, gaat de voorkeur van McGregor uit naar zeldzame horloges met een hoog lunaparkgehalte.

Maar vergis je niet, ze kosten nog steeds meer dan ik en jij ooit in een leven zullen verdienen. Wat denk je bijvoorbeeld van dit horloge van polshorlogehandelaar Jacob & Co uit Manhatten?

Het gevaarte van twee miljoen euro beschikt over maar liefst 292 diamanten. Behalve dat de horloge nog harder blinkt dan de kletskop van Lambik, schuilt er nog een pikant extraatje binnenin.

Als je de ‘Rasputin’-hendel omtrekt, gaan er piepkleine gordijntjes in de wijzerplaat open. Twee figuurtjes waarvan de heer de achterdeur-optie verkent van de dame, lachen je opeens toe.

Dus meiden opgelet, best nooit van vragen aan deze gekke Ier hoe laat het is.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More