Bo Mersie uit ‘Iedereen Beroemd’ mag auditie doen voor wel 4 rollen

Plots gaat het snel voor Bo Mersie, de Vlaamse Brooke Shields. Bo wordt in de VS door Iedereen Beroemd gevolgd. We hebben hier al eens een stukje geschreven over haar.

Eerder had Bo – zoals velen daar en hier – last van de coronacrisis waardoor haar Hollywood-droom in een nachtmerrie veranderde. Maar plots keerde het tijd, Bredero indachtig.

De voltallige redactie en de grote baas van P-Magazine zijn fan van Bo en we zitten dan ook elke maandagavond aan het grote of kleine OLED-scherm gekluisterd om een glimp van haar op te vangen.

Bo had onlangs goed nieuws voor ons: ze mag auditie doen voor wel 4 films. Hiervoor moet ze een auditietape maken en vervolgens opsturen. Ze kreeg zelfs al het script van een van die films. Volgens Bo lijkt het scenario een beetje op The Fly.

We wensen Bo heel veel succes. Mocht ze toch naar Vlaanderen willen terugkomen, dan kan ze misschien een auditietape naar Erik Van Looy opsturen. Hij is naar verluidt bezig met een nieuw project.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More