Bo Mersie uit ‘Iedereen Beroemd’ is Vlaamse versie van Brooke Shields

Voor het programma Iedereen beroemd op de VRT moet je me niet storen, behalve als Bo en Evelyn opduiken. Ze doen mee aan The American Dream, de rubriek in het negende seizoen al van Iedereen beroemd waarin vijf Vlamingen worden gevolgd die ervan overtuigd zijn dat ze in Amerika hun stoutste dromen kunnen waarmaken.

Over Evelyn, de singer-songwriter, hebben we het hier al eens gehad. Na haar studies in New York verhuisde ze naar Los Angeles om daar een muziekcarrière op te zetten. Met succes: ze bracht haar eerste album uit.

Bo Mersie (25) uit Antwerpen trok naar de Verenigde Staten om haar Amerikaanse droom waar te maken: als actrice doorbreken in Hollywood. In die nieuwe rubriek van Iedereen beroemd brengt ze verslag uit. Bo: “Geld verdienen staat voorop, dat geef ik gerust toe.” Dat is tenminste eerlijk.

Mocht Bo binnenkort naar Vlaanderen terugkeren, dan is ze op de redactie van P-Magazine altijd welkom. Tegen dan is corona voorbij zodat we samen een glas kunnen drinken in de mooiste stad van Vlaanderen. Hieronder een foto van Bo. De gelijkenis met de jonge Brooke is treffend.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More