Zwitserland start een wel heel bizar experiment (video)

Wat hebben de Zwitsers toch met onderbroeken?

Vorige maande vertelden we in P-Magazine over het Zwitserse leger dat een charmeoffensief was begonnen naar vrouwen toe. Ze denken dat ze vrouwen naar het leger kunnen lokken door van ondergoed te veranderen. Vanaf deze maand voorzien ze namelijk ook functioneel vrouwenondergoed, speciaal voor de vrouwelijke krijgers.

Vandaag vangen we vanuit het land van Alpenhoorn en kaas alweer een bizar bericht op over ondergoed. De universiteit van Zürich en het Zwitsers federaal research instituut Agroscope roepen mensen op om katoenen ondergoed te begraven in heel het land. Wie wil weten of er ‘actief leven’ in hun grond zit, moet enkele onderbroeken begraven en die twee maanden later weer opgraven. Dan nemen ze er een foto van en laten ze het ondergoed drogen. Hoe meer vergaan het broekje is, hoe actiever het leven er in de grond is. Die foto’s worden vervolgens geüpload op een online platform en de vergane slip (met wat grond) wordt naar het Agroscope-labo. Daarna weet boer en tuinder hoe het met hun grond gesteld is.

Helemaal te gek is de naam die de Zwitsers voor het project bedachten: “Beweisstück Unterhose” (Bewijsstuk Onderbroek). Oftewel, een zoektocht naar het leven onder de Zwitserse voeten. Met dit ondebrzoek willen ze een overzicht krijgen van de biologische activiteit in de Zwitserse bodem. 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More