Zwart gespoten ’model’ gaat voor een zeer omvangrijk wereldrecord (video)

Over Martina Big kan je een hele boekenreeks schrijven, maar wel in hetzelfde genre als ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’.

Want dit blond Duits model dat zich jarenlang met het bruiningshormoon Melatonan liet inspuiten om een donkere huid te krijgen ontbreekt geen één of twee schroeven, maar een hele afdeling ijzerwaren uit de Gamma.

Zo heeft de gekke doos haar man overtuigd ook deze injecties te nemen. Haar doel: samen veel kindjes met een donkere huidskleur op de wereld te zetten, want voor Miss Big gelden namelijk niet de wetten der biologie. Althans toch niet in haar hoofd.

De 31-jarige aangebrande Barbie heeft door de jaren heen ook haar zwei Kriegskanonen laten vergroten tot cupmaat 80S en daarmee heeft ze de grootste borsten van Europa. Naast haar borsten heeft ze ook haar lippen laten opspuiten.

Krokante miss Big wil haar naam alle eer aandoen en dingt nu voor het wereldrecord ‘grootste voorgevel van de planeet’. Hierdoor zal ze een operatie ondergaan, waardoor het mogelijk wordt om 20.000cc saline in te spuiten per borst. Dat is 20 liter van dat gevaarlijk goedje.

Eén ding is zeker: mocht het opblazen mislukken en de ballonnen per ongeluk ontploffen, het zal zwart zien voor onze ogen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More