Zwaarlijvige acteur ondergaat enorm gespierde transformatie (foto’s)

De Amerikaanse acteur Ethan Suplee heeft niet gewacht tot 1 januari om te beginnen aan zijn voornemens.

Zijn naam zegt je niets, maar je herkent hem wellicht als de goedlachse dikke teddybeer uit tv-reeksen als Boy Meets World en My Name Is Earl. Daarnaast mocht hij ook de set delen met enkel grote namen in Hollywood in films als American History X, Mallrats en The Wolf of Wall Street.

Maar op persoonlijk vlak sukkelde hij al zijn heel leven met een jojo-effect tijdens zijn pogingen om af te vallen.  Naar eigen zeggen heeft de 43-jarige acteur zo’n totaal van 500 kilo verloren en weer bijgewonnen. Maar nu heeft hij eindelijk zijn draai gevonden en dat in de fitness. Zijn doel om eindelijk een sixpack te tonen aan de buitenwereld, ligt volgens Suplee voor het grijpen.

Hij heeft zelfs een podcast gelanceerd getiteld American Glutton, waarin hij tips deelt aan de buitenwereld welke voeding te mijden en welke niet om de juiste spiermassa te bekomen.

Raar genoeg, te mager bleek ook niet goed te zijn voor hem. Vooral niet voor zijn carrière, want de castingbureaus waren allemaal gewend aan zijn zwaarlijvig voorkomen.

Maar nu lijkt hij het perfecte balans gevonden te hebben met een lichaam dat er strak en gespierd uitziet.

Suplee beschouwt voeding ook nu alleen maar als een noodzakelijke brandstof en niet langer meer als een troostmiddel.

Daar eten we een pizza op! Excuseer, een salade van rode biet, veldsla en feta.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More