Zuurgooier van Julie zou zich beter richten naar koning Filip

Tijdens een incident kreeg Julie Van den Steen een bijtende vloeistof naar zich gegooid. Ze raakte niet gewond, maar diende nadien wel klacht in bij de politie. De precieze omstandigheden van het incident zijn niet bekend.

Van den Steen ligt onder vuur op sociale media. Oorzaak van de kritiek is een fragment uit het VTM-programma ‘Later Als Ik Groot Ben’. In het programma gaf ze een korte reactie naar aanleiding van haar grootvader, Gerard Soete. Hij deed het lichaam van Patrice Lumumba verdwijnen.

Van den Steen zette nog maar een week geleden een statement op haar Instagramaccount waarin ze uitlegt dat ze op het moment van de opnames niet op de hoogte was van de voorgeschiedenis van haar grootvader en zich excuseerde. Die excuses zijn uiteraard onterecht en niet nodig. Julie was toen niet geboren en wist zelfs niets van die gebeurtenissen.

Wat Gerard Soete deed, is niet niets. Maar de echte verantwoordelijken zijn diegenen die de moord op Lumumba hebben beraamd en uitgevoerd. Een persoon die zeker op de hoogte was en niets heeft gedaan om die moord te voorkomen, is koning Boudewijn. De zuurgooier van Julie zou zich dus beter richten op de familie van Laken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More