Zuster van Jack Nicholson blijkt zijn moeder te zijn

Journalist kwam per toeval achter de waarheid.

Jack Nicholson is geen gewone jongen. Als acteur spat hij van het scherm af. Hij bezit een aantrekkelijke vorm van onvoorspelbaarheid. Jack is ondertussen 82 jaar.

Hij ging naar de tekenacademie van de MGM Studios en ging er aan de slag als loopjongen. Weird Jack worstelde zich zelf gaandeweg omhoog in de filmwereld tot hij één van de grootse en best betaalde Hollywoodacteurs werd. Met zijn rol van de ‘Joker’ in Batman verdiende hij maar liefst 50 miljoen dollar.

Maar Jack heeft jaren geleefd een geheim waar hij geen weet van had. In een interview metTime Magazine, werd onlangs nog maar eens duidelijk dat Jack het er nog altijd moeilijk heeft. Iedere journalist weet dat het een verboden onderwerp is, maar Time Magazine – waarin destijds zijn geheim werd onthuld – probeerde het nog een keer, naar aanleiding van een vergelijking tussen ‘zijn’ Joker en die van Joaquin Phoenix, die nu in de zalen loopt. Het interview werd meteen afgeblazen toen het onderwerp op tafel kwam en Nicholson liep weg.

Jack had een moeilijke jeugd en werd, zonder dat hij dat wist, opgevoed door zijn grootmoeder, waarvan hij dacht dat het zijn echte moeder was. In werkelijk was zijn biologische moeder, zijn oudere zuster. Zij raakte zwanger van een getrouwde man toen ze amper 17 jaar was. Om de familie van een grote schande te vrijwaren, hielden de twee vrouwen de waarheid hun leven lang verborgen voor Jack. Midden jaren zeventig kwam een journalist van Time Magazine  als bij toeval achter de waarheid, toen die allerlei onregelmatigheden ontdekte in de familiegeschiedenis van Nicholson. Zowel de grootmoeder als zijn biologische moeder waren toen al overleden.

Sindsdien blijft Jack het koesteren als zijn geheim, voor zo ver dat mogelijk is voor een ster met zijn status. Hoe dan ook – blijkt weer maar eens – blijft het onderwerp onbespreekbaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More