Zusjes Tantot: ’s werelds pikantste tweeling

Op eenzame hoogte…

Het is maandag en dat betekent voor velen onder ons de start van een nieuwe werkweek. Of dat betekent dat er geen ruimte tot speeltijd is? Tuurlijk niet! Wij bij P zouden P niet zijn als we jullie geen ontspanning zouden bieden.

En wat voor ontspanning hebben we in de aanbieding? Buiten twintig geweldig hete foto’s van ’s werelds pikantste tweeling, de 26-jarige Franse zusjes Tantot, ook de uitdaging om de zeven verschillen tussen Mathilde en Pauline, Pops voor de vrienden, te zoeken en te benoemen. 

Schrijf je zeven antwoorden op een gele briefkaart, verstuur ze met de postduif en wie weet krijg jij van onze hoofdredacteur misschien wel een maand- of zelfs een jaarabonnement cadeau… gratis en voor niks.

PS: zit jouw collega vandaag iets langer op het toilet of staat zijn Teams- of Zoom-sessie iets langer dan normaal offline? Dan ken je bij deze jouw grootste concurrent voor dit geweldig paaspauzecadeau.   

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More