Zus André Hazes toont naakte lichaam zoals het hoort te zijn: onbewerkt (foto’s)

Momenteel steelt de 25-jarige broer van Roxeanne Hazes alle persaandacht, nu hij zijn 16 jaar oudere madame ingeruild heeft voor een nog rijpere dame.

De populairste zanger van de Lage Landen zorgde het voorbije weekend voor flink wat sensatie. Hierdoor verdween een belangrijkere boodschap van de familie Hazes een beetje naar de achtergrond. Roxeanne Hazes is namelijk onlangs uit de kleren gegaan voor het LINDA Meiden Winterboek. Dat de 26-jarige zangeres zichzelf wreed goed in haar vel voelt, bewees ze door vorige zomer tijdens de Gay Parade haar Hollandse tulpen volledig vrij te laten.

Deze keer doet ze het opnieuw, echter met een meer serieuze ondertoon. Onderstaande foto’s zijn dan ook niet bewerkt, met als doel een realistisch beeld van het vrouwelijk lichaam te tonen. “Ik zei ja omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden en mij bewust of onbewust steeds een kutgevoel geven”, aldus Roxeanne.

Volgens de dochter van de legendarische André Hazes, mag elke vrouw er zijn, ook al is dat soms met een maatje meer.

In tegenstelling tot haar broer wordt ze door deze actie wel overladen met positieve reacties.

Leef… alsof photoshop niet bestaat!

View this post on Instagram

Ze wandelt rustig in een doorzichtige bodysuit met een paar stickers op haar tepels de deur uit. Roxeanne Hazes (26): 'Dan denk ik: fuck it, ik mag er zijn.' En hoewel ze het doodeng vond, deed ze het toch: een naaktshoot in het @LINDA_meiden Winterboek. Onbewerkt, mét striae. 'Ik heb ja gezegd omdat ik het niet durfde en het als een overwinning zie dat ik het desondanks toch ging doen. Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: fuck it, ik mag er best zijn.' En dat mag ze zeker, want de zangeres ziet er prachtig uit. Nieuwsgierig naar de rest van de foto's? Het LINDA.meiden Winterboek 'RONNIE & ZIJN MEIDEN’ ligt vanaf morgen in de winkel. #roxeannehazes Fotografie: @maximecardol • Styling: @marylouberkulin • Visagie: @charlotteniketic

A post shared by LINDA. (@linda) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More