Zou jij jezelf laten vaccineren door deze verpleegster? (video)

Iemand moet het doen natuurlijk. Maar eerst moeten de coronacijfers dringend naar omhoog.

De cijfers gaan de goeie kant uit. Vandaag zitten we ongeveer op het niveau van half mei, toen ze besloten dat we weer uit ons kot mochten.

Toch liggen er dit keer nog geen versoepelingen in het verschiet. Ah neen, want Steven Van Gucht heeft in zijn kristallen bol gekeken, en gezien dat de cijfers volgende week weer gaan stijgen.

Natuurlijk weten ze al hoe ze die cijfers gaan laten stijgen. Knappe koppen hebben uitgedokterd dat er ook heel wat mensen zijn met erg milde symptomen, zoals hoofdpijn, een dagje diarree en/ of vermoeidheid. Heb je hoofdpijn, last van spetterpoep, of voel je jezelf een beetje moe? Ook dan moet je jezelf vanaf nu laten testen. “Twee jaar geleden noemden ze dat in de volksmond nog ‘buikgriep’, nu is dat covid-19”, aldus onze huisdokter.

Maar gelukkig zijn er de vaccins. Van zodra zeventig procent van de bevolking ingeënt is, zijn we helemaal coronavrij. Oeps, foutje, dat moet toch negentig procent zijn. Ze weten ook wel dat ze met enkel ‘vrijwilligers’ bijlange niet aan die negentig procent gaan komen, en dus wordt er nagedacht over hoe men een heel klein beetje dwang kan toepassen. Er wordt nagedacht over toch een vaccinplicht voor bepaalde beroepen, en er wordt volop geknutseld aan een ‘pandemiewet’.

Ook in Frankrijk wordt er gewerkt aan een soort van pandemiewet. Mensen die zich daar niet laten vaccineren, die zullen in hun kot moeten blijven, niet met de auto mogen rijden,… Dat staat zwart op wit te lezen in de ‘Assemblée nationale’.

Enfin, iedereen moet dus een vaccin. 4TACT heeft daar een liedje over gemaakt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More