Zotste verkoper in Stukken van Mensen is Vlaamse actrice

We kijken al eens graag naar Stukken van Mensen. Daar is een dubbele (vrouwelijke) verklaring voor: Evy en Sofie. Evy (knap, intelligent en welbespraakt) presenteert en Sofie (intelligent, welbespraakt en minstens even knap als Evy) koopt.

Gisteren had Sofie een prachtig kleed aan waardoor haar vormen erg mooi tot uiting kwamen. Pure kunst. We waren zo afgeleid dat we niet eens beseften wie wat verkocht.

Pas bij het volgende item – Sofie was plots verdwenen – kwamen we opnieuw bij. En vervolgens was daar actrice Barbara Sarafian. Ze had een kledingstuk aan dat door Fabre ontworpen zou kunnen zijn (uit zijn periode toe hij met blauwe balpen kunst maakte – Het uur blauw voor de kenners).

Barbara had een briefje mee van Roger Raveel aan haar stiefvader. Raveel zou met puin van die stiefvader een monument maken. Ze was gehecht aan het kattebelletje. Mijn partner en ik vroegen ons af of Barbara wel wilde verkopen.

Bij koper Paul De Grande – die ooit een eigen vliegtuig had en nu in een Rolls met nummerplaats DG1 rondrijdt – kreeg ze liefst 4.800 euro wat uitzonderlijk veel is voor een brief.

Barbara vroeg 5.000 euro, dus dat was zeer dicht bij haar vraagprijs. Ze weigerde. Bij Sofie (die ondertussen haar kleed iets meer had dichtgeknoopt tot ergernis van de mannelijke kijkers en blijheid van de meeste vrouwen) kreeg ze exact 0 euro. Dat koos Barbara die aan de kijker meegaf dat ze haar allicht een beetje gek zouden vinden. We zouden niet durven.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More