Zot zijn doet geen zeer, het kost wel een bom geld

Kanye West heeft (alweer) een geweldig idee.

Eén ding moet je hem nageven, ondanks een beperkt verstandelijk vermogen, slaagt rapper Kanye West erin om telkens weer de wereldpers te halen. Is het niet met zijn pogingen om president te worden, dan doet hij het door zijn schoenen te gaan weghalen bij zijn bijna-(h)ex Kim Kardashian, of hij loopt met zijn kinderen over water. Ach ja en dan vergeten we nog het pissen op zijn eigen Grammy.

En nu doet hij het weer met een idee waar je alleen kan opkomen als je Kanye West heet. West biedt namelijk 84 miljoen euro om de naam van het Amerikaanse dorp Rye, gelegen in de staat New York, te laten veranderen in Ye. Volgens de krant ‘The Rye Record’ zou het dorp met de gift van Kanye in één klap alle schulden waarmee de lokale overheid kampt kunnen aflossen. “Kanye is helemaal klaar met het fake Los Angeles. Mensen hebben daar al snel een mening over hem en dat vindt hij lastig, omdat hij een zeer gevoelig mens is. Hij wil ergens leven waar mensen niks geven om zijn bekendheid,” schrijven ze.

Top plan. West wil er een huis kopen en een studio voor zichzelf inrichten. En – niet onbelangrijk als god – een plek opzetten waar hij zijn religieuze Sunday Services kan uitvoeren.

Hij zou natuurlijk ook zijn eigen naam kunnen veranderen in plaats van de naam van het dorp. KanRye in plaats van Kanye?

Of is dat een slecht idee?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More