“Zorg dat Marcske niks overkomt, we hebben hem nodig in het gerecht”

Jeff Hoeyberghs laat zich nog eens helemaal gaan op de Nederlandse televisie.

In Nederland kijken ze vol verbazing naar het Vlaamse gekibbel. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, had Hoeyberghs zich onlangs laten ontvallen over Marc Van Ranst. Die laatste diende een klacht in, en Hoeyberghs mocht het komen uitleggen bij de rechter. Maar wie denkt dat je daarmee Hoeyberghs het zwijgen oplegt, heeft het mis. In een interview met het onafhankelijke nieuwskanaal ‘BLCKBX’ vermijdt Hoeyberghs de controverse niet. Het interview is zo ‘heet’ dat de zender besloot het niet op YouTube te plaatsen om censuur te vermijden.

“Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, roept flamboyante Jeff en lanceert vervolgens nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavia Pasquino aan het lachen brengen.

Doch er valt weinig te lachen. Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van de Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdown-party uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc Van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training, waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden.

Jeff Hoeyberghs stelt dat we zijn bedot door de WHO die België, Nederland en de meeste Europese landen haar soevereiniteit heeft afgenomen. “Dit onrecht moet tot aan de wortel worden uitgetrokken als we nog iets van een democratie willen overhouden voor het nageslacht.”

We geven je alvast een proevertje.

Het volledige interview zie je hier.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More