Zoon van Bobbejaan Schoepen stelt verrassend nieuw pretpark voor

Jack Schoepen stelt een totaal nieuw concept voor en is dé blikvanger op de pretparkbeurs van Parijs.

‘Captain Jack’, is de naam van het nieuwe park en zal heel anders zijn dan Bobbejaanland in Lichtaart. Heel anders zelfs dan alle andere bestaande parken. Insiders spreken van een megalomaan project op een toplocatie. Waar wil Jack Schoepen, de zoon van Bobbejaan, nog niet zeggen. “Maar het wordt een toplocatie.”

‘Captain Jack’ moet een luchtvaartparadijs worden dat de bezoekers meeneemt op de reis van hun dromen. Een interactieve trip naar een land tussen de wolken.

Schoepen licht op zijn website met maquettes een tipje van de sluier op. Het park stelt een luchthaven voor, met als blikvanger twee Boeings 747’s: Jumbotel en Jumbobizz. Het ene een hotel, het andere een zaal met vergaderruimtes.

Het park zal nog een hotel krijgen op de ‘toplocatie’, een heel bijzonder hotel. Niet alleen omwille van de vier sterren, maar vooral door het zwembad op het dak dat als een ring van water rond het hele gebouw slingert.  Eentje van een  ‘du jamais vu’.

‘‘Captain jack’ wil een interactief park worden, waar je kan beleven, voelen en doen. Vluchtsimulatoren, onconventionele klimparours, carrousels, controletoren, educatieve experimenten, skydiving…

Tot slot is er ‘Skytower’, een educatieve toren van 45 meter hoog. Hier moet spelen, leren worden en biedt men een educatieve trip  aan. Leerkrachten die in schoolverband de toren en het park willen bezoeken, kunnen educatief materiaal downloaden om het bezoek in de klas voor te bereiden.

Heel ambitieus allemaal. Jack Schoepen wil de droom van zijn vader waarmaken , zijn eigen droom beleven én die met de bezoekers delen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More