Zonder safe pass mogen Cyprioten niet meer naar de supermarkt

Het lijkt te gek voor woorden, maar het is echt waar: zonder safe pass raak je de supermarkt niet meer binnen in Cyprus. Voedsel nodig? Dan moet je maar naar de lokale bakker.

De nieuwe regel daar is dat een supermarkt een plaats is waar er meer dan 20 mensen samenkomen en dat je voor dergelijke paatsen dus die safe pass nodig hebt.

Niet verwonderlijk kwamen de boze Cyprioten de laatste dagen op straat. Onze mainstream media (MSM) stelden het voor alsof het protest van onze Cypriotische vrienden tegen een televisiezender gericht was, maar dat klopt niet. Het protest was vooral tegen de absurde maatregelen van de regering gericht.

De voorzitter van de vereniging van Cypriotische supermarkten is uiteraard terecht woedend over de maatregel. Bovendien is er een discriminatie door die willekeurige drempel van 20. Kleine kruideniers en warme bakkers worden niet getroffen door de willekeurige maatregel.

De regering gebruikt de overdreven maatregel naar eigen schrijven om mensen aan te zetten zich te laten vaccineren. Gelukkig kunnen ze dus nog steeds een brood kopen bij de lokale bakker, zonder de vermaledijde safe pass.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More