“Zolang coronacrisis duurt, dwingt hij me wekelijks tot seks”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Corona maakt de zaken wreed ingewikkeld, zelfs in geval van stiekeme relaties.

“Mijn man en ik zijn bijna twintig jaar samen”, steekt Karen, die aan de rand van Antwerpen woont, van wal. “Hij is de liefste vent ter wereld, en ik zou hem niet kwijt willen, maar de laatste jaren stelde ons seksleven niet veel meer voor. We leefden eigenlijk meer als goede vrienden samen. Ik miste al lang de spanning, het brandende verlangen van onze eerste jaren samen.”

“Ik werk in een groot hotel in de stad, en zoals ieder jaar hadden we ook dit jaar een groot personeelsfeest in januari. Ik geraakte er aan de praat met Antonio. Tijdens het werk zeggen we eigenlijk nooit meer dan een ‘dag’ tegen elkaar: ik sta in het restaurant, hij is de klusjesman, dus vaak zien we mekaar niet.”

“Maar ik had natuurlijk al wel aardig wat gehoord over hem. Dat hij nog niet zo lang uit elkaar was met zijn vrouw: ze had hem buitengezet omdat hij een onverbeterlijke vreemdganger was.”

“Maar Antonio is ook een bijzonder aantrekkelijke man. Altijd tot in de puntjes verzorgd, een knappe stijl qua kledij, zijn haren altijd netjes in model, noem maar op. Die avond begon ik vlinders in de buik te voelen voor hem.”

“Tegen middernacht hadden de meesten al wel drank genoeg op, en de sfeer zat er goed in. Ik zei dat ik stilaan mijn man ging bellen om me op te pikken. Ik heb immers geen rijbewijs, en mijn echtgenoot heeft niet graag dat ik zo laat nog met het openbaar vervoer reis.”

“Antonio stelde echter voor dat hij me wel naar huis zou brengen als ik nog eventjes bleef, en dus stuurde ik mijn echtgenoot een berichtje dat mijn collega me naar huis zou brengen en dat hij niet moest opblijven voor mij.”

“Rond twee uur ‘s nachts gingen we uiteindelijk door. Antonio vroeg of ik zin had om bij hem thuis nog een laatste glas te drinken. Hij had een drankje dat ik absoluut eens moest geproefd hebben in huis. Naïeve geit dat ik was, had ik de bijbedoelingen niet door. We waren nog maar amper binnen, of hij stak zijn hand onder mijn blouse en zijn tong in mijn mond.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More