Zoals verwacht: Friends-reünie krijgt bakken kritiek wegens ‘te wit’ (video)

Vorig jaar deelde Will Smith een trailer van de langverwachte ‘Fresh Prince’-reünie.

Fans van het eerste uur kunnen op 19 november 2021 de reünie bekijken via HBO Max. De trailer werd overladen met positieve reacties. Geen haan die er naar kraaide dat er geen enkele blanke acteur of actrice in meespeelt. Wij ook niet, want een dansende Carlton is alles wat een mens nodig heeft.

Wat een contrast met de eerste blik op Friends: The Reunion. Na zeventien jaar zien we onze geliefde karakters Joey, Chandler, Ross, Monica, Phoebe en Rachel eindelijk nog eens samen. Met een paar rimpels meer weliswaar, maar (hopelijk) met nog steeds hetzelfde gevoel voor humor.

Maar de teaser was nog maar vers van de pers, of de vingerwijzende draaimolen van Twitter begon al op volle toeren te draaien.

Want behalve de zes vaste castleden, staan er een deel cameo’s ingepland voor de reünie: James Corden, Justin Bieber, Lady Gaga, Cindy Crawford, Reese Witherspoon, Kit Harrington, de Koreaanse popband BTS en zelfs de Pakistaanse activiste Malala Yousafzai.

Zeer inclusief, zou je zo denken. Maar het kan nog beter volgens vele critici. Zo zal het enige zwarte personage uit de reeks – Dr Charlie Wheeler, de vriendin van Ross – niet opdagen in de special.

Dat zorgde natuurlijk voor de nodige reacties.

How you doin? Wel, de wereld heeft betere tijden gekend, Joey.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More