Zo ziet ’s werelds grootste dildo eruit (foto)

Je bent er rotsvast van overtuigd dat je baas de grootste hansworst ter wereld is?

Wel, geloof ons, er bestaan nog grotere lullen op deze aardkloot. Wat denk je bijvoorbeeld van deze dildo, met de toepasselijke naam King Cock. Dit speeltje is het geesteskind van Nick Orlandino, CEO van Pipedream Products, een bedrijf gespecialiseerd in speeltjes voor volwassenen.

Elk jaar staat hij met zijn dildo’s en vibrators op tal van eroticabeurzen.  Hij wou echter iets dat zijn standje deed opvallen ten opzichte van alle concurrenten. Dus hij en zijn team beslisten dan maar op een reusachtige dildo te maken.

Het duurde maar liefst drie weken om het gevaarte te fabriceren. Orlandino laat wel weten dat de giga-dildo enkel voor promotionele doeleinden wordt gebruikt en niet functioneel is. Sorry Maggie! 

Hij heeft ondertussen de organisatie van Guinness World Records gecontacteerd om zijn seksspeeltje van formaat te laten opnemen, maar tot nu toe werd zijn oproep nog niet beantwoord. Maar dat weerhoudt de brave man niet om al aan twee volgende projecten te beginnen: ’s werelds grootste vibrator en ’s werelds grootste spuitende dildo.

Mocht hij ooit van plan zijn om ook de slapste lul ter wereld te maken, kan hij altijd eens inspiratie komen opdoen aan de Belgische senaat.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More