Zo ziet het ondergoed van Supergirl eruit (foto’s)

Actrice Melissa Benoist vertolkt al drie seizoenen lang de rol van Supergirl. Een welkome verfrissing als u weet dat het wereldje van superhelden voornamelijk wordt gedomineerd door mannen.

Maar in tegenstelling tot stoere personages als Batman, Iron Man, The Arrow… komt het nichtje van Superman steeds over als een zeer menselijk en kwetsbaar personage met veel herkenbare kantjes. Van de geaardheid van een belangrijk personage tot de mentale gezondheid van Supergirl na het verlies van haar thuisplaneet: de serie moet alles bespreekbaar maken.

Ondertussen komt de seizoensfinale er weer aan en we betwijfelen of de kijker daar haar superondergoed te zien krijgt. Maar hoe snel een Kryptoniër ook mag zijn, de vinger van de paparazzi op de knop van een fototoestel is sneller. Onderstaande setfoto’s worden dan ook lustig gedeeld door de fans en zijn ze zo weer een fantasie rijker. Of armer. 

Ach ja… niets wat een beetje computereffecten kan oplossen.

1

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More