Zo ziet het gebit eruit van vrouw met grootste wangen ter wereld

Hamsteren tijdens de lockdown. 

Niet te geloven dat er mensen bestaan die dit begrip iets te letterlijk hebben opgevat. Neem nu bijvoorbeeld, Anastasiia Pokreshchuk. Deze Oekraïense van 30 jaar met de breedste jukbeenderen ter wereld, ziet eruit alsof ze de ganse notenafdeling van de Colruyt in haar wangen heeft verstopt.

Op haar 26e begon ze met het verbreden van haar jukbeenderen, maar haar kuiltjes zijn bijlange nog niet diep genoeg. Binnenkort gaat het mes er weer in en ondertussen blijft ze maar zelf fillers in haar wangen spuiten.

De waarschuwingen van de medische wereld gaan van het ene oor weer uit het andere. Voor het eerst heeft ons Anastasiia nu ook laten zien wat er binnenin die hamstermuil van haar schuilt. 

Haar hagelwitte tanden blijken ook zo fake te zijn als het haarstukje van Helmut Lotti. Ze heeft namelijk een smile makeover gedaan, beter bekend in de medische wereld als een dentale fineer.

Het zijn dunne, porseleinen schildjes die worden gebruikt om de voorkant van de tanden te bedekken. Maar hiervoor moet eerst het gebit flink gevijld worden.

En dat levert een eng resultaat op. Maar wel handig als je zonder blikopener zit.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Анастасия👑 (@_just__queen_)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Анастасия👑 (@_just__queen_)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More