Zo ziet een prullenbak van 7000 euro er uit(foto)

Een vuilbak. Geef ons een plastieken emmer of een ander gedrocht om ons gefrommelde belastingbrief in te werpen en we zijn al content.

Maar voor de rijke stinkerds moet zelfs een alledaags object als dit, een zekere standing hebben. Laat het dan weer over aan modehuis Hermès om met een creatie op te proppen te komen ter waarde van een paar maandlonen.

Onderstaande waste basket heeft een prijskaartje van maar liefst 7000 euro. Deze Hermèsprullenbak heeft een zeer minimalistisch design dat voornamelijk bestaat uit een deel lederen veters. De bak is zo’n 30 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Er is gebruik gemaakt van esdoornhout en leder van een Fawn H Bull Calf.

Het is tevens aangeraden niet al te kleine dingen erin te werpen want, vallen ze tussen de spleten van de veters door. Het is dan ook een zekere veronderstelling dat deze dure vuilbak eerder een eye catcher is dan een gebruiksvoorwerp.

Wij gaan er alleszins niet volle bak voor om zoveel poen neer te leggen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More