Zo ziet een dildo eruit geïnspireerd door zeemeerminnen (foto)

Zeemeerminnen zijn hip.

Over enkele jaren mogen we ons verwachten aan Disney’s live-action film The Little Mermaid. Het verhaal draait natuurlijk vooral om de jonge zeemeermin Ariël, die graag een leven als mens zou willen leiden, samen met de prins die zij heeft gered van de verdrinkingsdood.

Hans Christian Andersens verhaal uit 1835 is wat minder magisch dan de Disney versie. Telkens Ariël op haar mensenbenen stapt, voelt ze de pijn van 100 messteken. De zeemeermin haar zussen snijden allemaal hun haren af, zodat ze aan hun kleinste zus een dolk kunnen geven die haar terug zeemeermin doet worden, maar dan kan wel enkel als ze haar prins vermoordt. Ze beslist uiteindelijk om het niet te doen, waarna ze zich in zee stort, om eeuwig te leven als het schuim op de kolkende golven.

Maar met de Mermaid Dildo of the Deep kent voortaan elk zeemeermin-verhaal een happy ending met een climax die zelfs een dolfijn doet klikken van plezier. Deze handgemaakte dildo heeft een prachtige zeeblauwgroen motief en met een textuur van schubben, dat voor een verhoogde sensatie zou zorgen. Een draaikolk van plezier, zeg maar.

Beschikbaar in twee verschillende maten en met een kostprijs vanaf 85 euro.

Het liedje Diep in de zee zal nooit meer hetzelfde klinken…

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More