Zo ziet de perfecte man eruit volgens vrouwen

Heb je zwart haar en ben je supergespierd of heb je beetje een buikje? Of gaat het toch meer om het innerlijk? Natuurlijk is dit belangrijk, maar net als mannen kijken vrouwen ook naar de buitenkant. Maar hoe ziet de perfecte buitenkant eruit?

Treadmill Reviews onderzocht de voorkeuren van vrouwen. Maar liefst 1.000 dames werkten mee aan het onderzoek om duidelijk te maken wat ze aantrekkelijk vinden aan een man. Volgens de dames is hun droomprins langer dan 1.82 m en weegt hij ongeveer 84 kilo. Ze refereren dan naar Bradley Cooper, Channing Tatum of Gerard Butler. De perfecte borstomtrek is volgens hen ongeveer 104 cm en de perfecte taille 84 cm.

Zo’n 42 procent van de dames zegt dat ze bruine haarlokken prefereren. Op de tweede plaats komen mannen met blonde haren (22.5 procent) gevolgd door zwart- en roodharigen met respectievelijk 21 en 11 procent.

En wat met de kleur van de ogen? 35 procent van de vrouwen verdwaalt het liefst in blauwe ogen. Maar bruine kijkers (26 procent) en groene (22 procent) doen het ook nog goed. Heb jij ogen die niet echt blauw, grijs, groen of bruin te noemen zijn? Dan heb je hazel ogen en 10 procent van de vrouwen vonden dit aantrekkelijk.

Geen paniek als je niet voldoet aan het perfecte lichaam. Er zal wel ergens iemand rondlopen die een schattig bierbuikje en lekker zacht haar op de billen weet te appreciëren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More