Zo ziet de knapste vrachtwagenchauffeur ter wereld eruit in bikini (foto’s)

Vrachtwagenchauffeur zijn is zwaar werk.

Dagelijks geconfronteerd worden met onmogelijke deadlines, ellenlange files, verstekelingen, middelvingers van de gehaaste werkende mens,… en toch beschouwen we het allemaal als doodnormaal dat onze goederen op tijd worden geleverd en de schappen in de supermarkt constant gevuld blijven.

Tijd om onze appreciatie te tonen voor dit harde labeur en dat doen we door een wel heel sexy uithangbord te tonen uit deze sector. De Zweedse Angelica Larsson werd al vaak gedoopt tot ‘knapste vrachtwagenchauffeur op deze planeet’.

Haar populariteit heeft Angelica ook te danken aan de leuke filmpjes die ze op YouTube plaatst. Daarin neemt ze haar volgers virtueel mee in haar cabine. Al op de leeftijd van amper 19 jaar begon ze zware vracht te vervoeren en ondertussen kan de ervaren chauffeur elke type vrachtwagen aan.

De nu 31-jarige blondine verruilt af en toe dat veilige fluovestje voor een sexy bikini. Kwestie van meteen de onnodige grapjes van mannelijke collega’s over koplampen, bumpers en wegligging, het zwijgen op te leggen.

Of als we ons beste Zweeds bovenhalen: “Tüüt, tüüt, tüüt, herr kömt den prämmenmobüül!”

1

Image 1 of 8

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More