Zo ziet de exotische Paolo uit Friends er vandaag uit (foto)

Een tv-serie als Friends in overdreven politieke correcte tijden als vandaag lanceren zou haast ondenkbaar zijn.

Te blank en te veel seksistische, ‘fat-shaming’ en homofobische mopjes. Grapjes mogen tegenwoordig wel, maar ze moeten eerst door een groep zure millennials worden beoordeeld op hun ‘kwetsend’ karakter. Alleen als er helemaal niemand ooit aanstoot aan kan nemen, mag het op de buis, wat dus uiterst saaie tv oplevert.

Gelukkig trekt het merendeel van het tv-kijkend publiek er zich weinig van aan, aangezien zelfs vijftien  jaar na de laatste aflevering, Friends nog steeds een dikke kijkcijferhit blijkt te zijn.

Een reünie zit er helaas voorlopig niet in. “De serie was altijd bedoeld voor een jonger publiek. Als je nu al weet dat de jongeren van vandaag de serie misschien veroordelen en niet zullen kijken omdat hun gevoel voor humor ingrijpend veranderd is, wat heeft het dan voor zin om er überhaupt aan te beginnen?” aldus acteur Matt Leblanc.

Ach ja, dan maar kijken naar de zoveelste herhaling. Herhalingen waar behalve Ross, Rachel, Phoebe, Chander, Joey, Monica ook een zekere Italiaan in zal opduiken. De twee eerste seizoenen was hij een terugkerend personage en de aartsvijand van Ross, want het was steeds hij die in de weg stond voor een romance tussen Ross en Rachel.

Vadertje Tijd heeft de acteur Cosimo Fusco na 25 jaar wat ontzien, want hij gaat tegenwoordig door het leven als de Italiaanse George Clooney. In 2009 was hij nog te zien als priester naast Tom Hanks in de thriller Angels & Demons. Sindsdien focust hij zich vooral op Italiaanse en Duitse soaps en valt hij nog steeds in de smaak bij het vrouwelijke geslacht.

Er is nog hoop voor ons.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More