Zo zag Black Widow-sterfscène in ‘Avengers: Endgame’ er oorspronkelijk uit (video)

De release van ‘Black Widow’ was normaal bedoeld voor deze maand, maar door de recente ontwikkelingen en de snelle verspreiding van het coronavirus is deze verhuisd naar november.

Deze prequel-film speelt zich naar verluidt af tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Al gaan er ook geruchten dat de Russische spionne Natasha stiekem nog leeft ná Endgame. Oeps, hadden we moeten zeggen ‘spoiler alert’?

Neen, want Avengers: Endgame is de meest succesvolste film ooit. Dus de kans dat jij weet welk lot bezegeld was voor de superheldin in de film, achten we tamelijk groot. Iedereen herinnert zich nog de intense scène tussen Black Widow en haar kompaan Hawkeye.

Om één van de zes Infinity Stones te bemachtigen, moest op een gegeven moment ofwel zij ofwel Hawkeye zichzelf opofferen. Beide wilden de martelaar spelen, maar na een gevecht stort uiteindelijk Black Widow te pletter. 

In een alternatieve sterfscène die pas is vrijgegeven, offert Natasha Romanoff haarzelf ook op voor haar team, maar niet voor zij en Hawkeye eerst een vuurgevecht houden met Thanos en zijn handlangers.

De regisseurs hebben uiteindelijk beslist deze scène niet te gebruiken, omdat de emotionele impact minder groot was en de intieme band tussen beide superhelden niet tot uiting kwam. Goede keuze.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More