Zo verdien je een miljoentje in amper zes uur tijd op OnlyFans (foto’s)

Zit je krap bij kas?

Geen nood, met dit eenvoudig stappenplan kan je een aardig zakcentje verdienen. Mits je bereid bent dezelfde offers te brengen als de achttienjarige Amerikaanse Danielle Bregoli:

Stap 1

Zorg dat je als dertienjarige zo onhandelbaar bent geworden, dat je ouders genoodzaakt zijn om een bekende tv-psycholoog te raadplegen. Eens alle camera’s op je gericht staan, zorg voor enkele schokkende uitspraken.

Danielle was van jongs af aan al een dievegge en stal het liefst wagens. Na haar optreden bij Dr. Phil probeerde ze zelfs een auto te jatten van een werknemer van het programma.

Maar dat was het minst schokkende bij de kijkers thuis. Hetgeen uit haar mondje kwam, deed zelfs den Phil met verstomming slaan. Haar bekendste uitspraak? 

“Cash me outside”, losjes vertaald als ‘betaal me buiten maar na bewezen diensten.’ Een uitspraak die haar nadien geen windeieren zou leggen…

Stap 2

Dankzij je berucht tv-optreden ben je als het ware een bekende internetpersoonlijkheid geworden. En dat zonder talent. Probeer van de hype te profiteren, rep je naar de dichtstbijzijnde muziekproducent en laat de Autotune-software de rest doen. Zorg voor wat hersenloze lyrics maar met een catchy beat en een spraakmakende titel. Huur ook een filmploeg in en zorg voor een controversiële clip waar de media weken van kan smullen.

Want ondanks dat miss Bregoli evenveel hoge noten kan halen als een eekhoorn in een rolstoel, slaagde ze er toch in een rapcarrière op poten te zetten. Ze veranderde haar artiestennaam naar Bhad Barbie en had degelijke hits met “Hi Bich”, “Gucci Flip Flops” en “Mama Don’t Worry (Still Ain’t Dirty)”. “Hi Bich” alleen al heeft meer dan 200 miljoen views.

Stap 3

Nu je zang- en mediacarrière volledig gelanceerd is en je de minimumleeftijd van achttien jaar hebt bereikt, is het tijd voor het grote werk. Namelijk zo snel mogelijk geld uit de zakken van je fans schudden. Want al die volgers op Instagram en Facebook zijn allemaal leuk en wel, een duimpje omhoog betaalt de rekeningen niet. Het soft-erotische platform OnlyFans leent zich hier wel perfect voor, maar je moet wel bereid zijn om te tonen wat voor vlees je in de spreekwoordelijke kuip hebt.

Bhad Barbie brak na een paar dagen al het OnlyFans-record van Bella Thorne. In amper zes uur tijd verdiende ze een miljoen dollar. Op haar factuur is te zien dat het meeste geld uit nieuwe aanmeldingen en directe berichten komt.

Het onderschrift luidt: “Niet slecht in 6 uur, we hebben verdomme dat record verbroken.” Met ‘dat record’ bedoelt ze uiteraard de vorige prestatie in augustus 2020 toen voormalig Disney-sterretje Bella Thorne het voor elkaar kreeg om in 24 uur na haar aanmelding hetzelfde bedrag bij elkaar te sprokkelen. 

Een woordvoerder van OnlyFans heeft ondertussen aan VARIETY bevestigd dat Bhabie inderdaad vier keer zo snel het bedrag heeft verdiend.

Veel succes ermee!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More