Zo scheer je de poes van je vriendin (video)

En de rest van de wereld mag meekijken.

Tyrese Gibson is niet echt een grote naam in de filmwereld. Hij noemt zichzelf acteur, zanger, rapper en voormalig kledingmodel, maar een bel deed hij bij ons niet rinkelen. Deed hij niet mee in één van die Fast 2 Furious-films als Roman Pearce? Niet?

Maakt niet uit, de man is voortaan wereldberoemd voor het scheren van de poezewoes van zijn vriendin, ene Zelie Timothy. De bellen rinkelen deze keer helemaal niet, maar na een vluchtige blik op haar Instagram begrepen we plots de Temptation-onliner ‘koekerond’. Met de nadruk op rond.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Zelie Timothy (@zelietimothy)


Om de een of andere reden wilde Zelie de wereld laten meegenieten van een scheersessie die ze kreeg van Tyrese en deelde het gebeuren op haar Instagram Story. Je ziet het niet, maar Tyrese is zo vriendelijk om uit te leggen wat hij doet. “Eerst wat crème en daarna mix ik het met wat olie.” Ondertussen krullen de teentjes van wulpse Zelie. Onze tenen krulden ook, maar om een heel andere reden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More