Zo maakt Chrissy Teigen ‘tietenkoekjes’ (video)

‘t Is nogal een tijger, die Chrissy Teigen.

Het Amerikaanse model dat voor vijftig procent Thais bloed door de aderen heeft stromen, werd wereldberoemd als model voor ‘Sports Illustrated’. Dat ze een verrukkelijk lijf had, daar pakte ze in die tijd graag mee uit. Haar Instagram werd geregeld voor even geblokkeerd wegens het tonen van teveel naaktheid. Op feestjes kwam ze vaak opdagen met een jurk met hoge slip, zonder slip(je)daaronder. Echt waar: menig paparazzo zag in die tijd het bewijs dat ze weleens van onderste kapsel wisselde – soms kaal, dan weer een streepje of een driehoek.

Maar toen kreeg Chrissy Teigen samen met manlief John Legend enkele kindertjes, en ze was ervan overtuigd dat de wereld niet meteen zat te wachten op haar ‘vadsige mamalijf’. Als ze op haar Instagram al een verleidelijke foto postte, dan was het een ‘throwback’.

Tot voor kort, want inmiddels durft ze het alweer aan, om af en toe een bikinifoto te posten. En ‘tietenkoekjes’ die bakt ze blijkbaar ook – zo noemt ze die zelf toch. Kijk maar!

Dit bericht bekijken op Instagram

making my world famous titty biscuits!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More