Zo lost de Spaanse politie een akkefietje tussen Roma-zigeuners op (video)

De beelden van het hardhandig optreden van de Spaanse politie bij het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum gingen twee jaar geleden de wereld rond.

Ook eind vorig jaar doken er beelden op van Club Brugge-fans die van dichtbij mochten kennis maken met de matrakken van de Spaanse agenten, in Madrid na de wedstrijd tegen Atlético. Met andere woorden: deze politie-eenheden zijn niet het type mannen om ruzie mee te zoeken.

Dat mochten ook onderstaande Roma-zigeuners ervaren. De Guarda Civil werd opgeroepen om een gevecht te beëindigen pal in het midden van de Puerta del Sol Square in Madrid. Dat deden ze niet door het lief en beleefd te vragen, maar door de vechtersbazen meteen kennis te laten maken met de zolen van hun politielaarzen.

Volgens de cameraman, werden de zigeuners meegenomen naar het politiekantoor voor verder verhoor en wellicht ook om hun wonden te likken.

PS: let vooral op de cameo van Donald Duck.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More