Zo krijgt jouw partner vaker zin om te vrijen

Vrij eenvoudig, eigenlijk.

Een jaar of vijftig geleden was het leven nog simpel. Meneer ging werken en mevrouw, die bleef thuis om het huishouden te doen en voor de kinderen te zorgen.

Maar tegenwoordig willen we allemaal de wereld rondreizen om zoveel mogelijk mooie foto’s op Facebook en Instagram te kunnen plaatsen. En natuurlijk hebben we de nieuwste smartphone nodig om al die foto’ s mee te nemen en te posten. Kost handenvol geld, en om dat te kunnen bekostigen gaan nu zowel meneer als mevrouw werken.

Allemaal goed en wel, maar wie doet het huishouden dan? In heel wat, euh, huishoudens, niemand, zo blijkt uit een enquête van Decluttr. Zij deden een rondvraag bij duizend koppels die nog niet zo lang samenwonen. Ongeveer de helft van de respondenten gaf aan dat ze overwogen om alweer naar casa mama te vertrekken, omdat het daar tenminste netjes is.

Maar liefst 44 procent van de ondervraagden gaf aan, dat thuiskomen in een rommelig hok een negatieve invloed heeft op hun libido. 60 procent liet weten dat ze allicht vaker van bil zouden gaan, als het huis netjes aan kant zou zijn.

Dus heren, steek eens wat vaker een poot uit in het huishouden en pluk daar de vruchten van.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More