Zo hou jij je zaad in topvorm

Maak van je zwemmertjes echte kampioenen.

Onze kwaliteit is goed: de bewijzen – inclusief alimentatie – zijn er op onze redactie genoeg. Maar hoe hou je nu als modale man je sperma goed? Een vraag die je je moet stellen als je voor een nageslacht wil zorgen. Wij geven je enkele tips mee, waardoor je zaadcellen Olympische prestatie neerzetten.

1 Leef gezond

Heel simpel: laat die drank, sport veel en blijf van de drugs. Je zwemmers gaan er sterk op achteruit als je ongezond leeft. Roken, koffie en alcohol schijnen bijzonder nefast te zijn voor je zaad, hoewel we dit op onze redactie naar eigen aanvoelen wel met een korreltje zout mogen nemen. Ook het veelvuldig gebruik van een jacuzzi maken je zwemmers lui.

2 Weg vet

Overgewicht is dodelijk voor je zaad. Vet rond je middel verwarmt je teerbeminde ballen waardoor je zaad besluit het sneller voor bekeken te houden en liever gaat zonnen in plaats van te zwemmen. Ook zorgt overgewicht ervoor dat het testosterongehalte daalt en dat het oestrogeengehalte – een vrouwelijk hormoon – stijgt. Lees ook als: ‘je krijgt man boobs, bent gelijk minder aantrekkelijk en onbewust zal de vrouw er dus alles aan doen zich niet met jou voort te planten. Instinctief vallen dames namelijk op testosteronbommen. Soit, een gezonde voeding blijkt dus essentieel te zijn. Magere eiwitten, goede koolhydraten en goed vetten zijn belangrijk, we geven het maar mee.

Conclusie? Gezond leven is de sleutel tot succes.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More