Zo dodelijk sexy heeft u Charlize Theron nog nooit gezien (video)

Charlize Theron als femme fatale, dat móet wel de moeite zijn.

Oh, wat wordt het uitkijken naar de film Atomic Blonde. Niet alleen omdat de film er heerlijk zenuwslopend uitziet, maar vooral omdat Charlize Theron haar pittigste kant bovenhaalt. Dat ze sensueel uit de hoek kan komen, zagen we al in onder andere Head in the Clouds, The Devil’s Advocate en 2 Days in the Valley, maar deze keer brengt de 41-jarige blondine de femme fatale in haar volledig naar boven.

In Atomic Blonde moet de Zuid-Afrikaanse actrice als agent van MI6 Lorraine Broughton heel Berlijn uitkammen om een belangrijk dossier op te halen. Dat is moeilijker dan het lijkt, want het krioelt er van de verraderlijke dubbelspionnen. Eén fout en het is over & out.

En dat zou zonde zijn met zo’n prachtlijf en dito gezicht. Over beauty’s gesproken, er loopt daar nog zo eentje rond: Sofia Boutela. En het leuke is dat Theron en Boutela samen zelfs het bed delen. Reden genoeg om vanaf 16 augustus even naar de bioscoop te hollen.

 

Oh ja, die seksscène met Sofia Boutela waarover we het hadden? Hier alvast een voorsmaakje:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More