Zo barbaars gaat een late abortus eraan toe (video)

Bezint eer ge begint.

Begrijp ons niet verkeerd: wij zijn niet tegen abortus, want die noodoplossing moet blijven bestaan. Maar we hopen dat mensen beseffen wat er gebeurt als ze pas tot abortus overgaan bij ongeboren kinderen van 12 tot 22 weken.

Het gaat dan niet meer over een piepkleine foetus, maar over een klein mensje met armen, benen en een hoofd. Om die kleine eruit te krijgen, moet de gynaecoloog dus met een soort tang de ledematen van het lichaampje trekken om ze uit de baarmoeder te krijgen. Ook de romp en het hoofd worden volledig verbrijzeld.

Gruwelijke handelingen die de voormalige aborteur Anthony Levatino 1.200 keer heeft uitgevoerd in zijn leven. Daarna kreeg hij het niet meer over zijn hart om het leven van een ongeboren kind tot een einde te brengen. Nu probeert hij mensen te overtuigen van het feit dat abortus niet altijd de uitweg hoeft te zijn. De beelden spreken boekdelen. (KDN)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More