“Zijn kwakje schoot tot op het gangpad”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

P-magazine vroeg aan honderd Vlaamse vrouwen: wat is het allerstoutste avontuur dat je ooit meemaakte? Niet al die vrouwen antwoordden, maar zij die wél antwoordden, die laten we vanaf nu geregeld op zondag aan het woord.

Vandaag brengen we het verhaal van Kim. Zij had een goeie reden om niet te wachten tot thuis, en haar vriend te verwennen op de trein. Dat liep echter niet helemaal zoals gepland, en de conducteur kon daar niet bepaald mee lachen.

Toen ik dertien jaar geleden mijn man leerde kennen, zaten we allebei in een bizarre situatie. Hij was door zijn ex als een vuilniszak op straat gezet, waarna hij tijdelijk onderdak had gevonden bij vrienden in Antwerpen. Daar sliep hij op de zetel, want een ‘eigen kamer’ had hij er niet. Ik had net, na een grote ruzie, het ouderlijk huis verlaten en was als noodoplossing bij een tante van me ingetrokken, die in een studiootje in het Brusselse woonde. Slapen deden we op een zetel die kon transformeren in een bed, want een aparte slaapkamer was er niet. Om maar te zeggen: als we ‘iets’ wilden doen, hadden we zowel bij mij als bij hem geen ruk privacy.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More