Zie jij welke auto er hier vertimmerd werd? (foto’s)

Of het resultaat er mag zijn of niet, dat laten we even in het midden.

Auto’s worden al heel lang versleuteld, met soms replica’s als gevolg. Het origineel is te duur of te zeldzaam om te bezitten, en dus wordt een andere auto verbouwd tot hij erop lijkt. Zo zagen we al een Chrysler die een Bentley wilde zijn, een Honda die van heel ver op een Lamborghini lijkt, een BMW Z3 met een vleugje AC Cobra en een Mercury die redelijk hard op een Bugatti lijkt.

De bouwers van deze ‘Karagu12 First Edition’ hadden blijkbaar zoiets van: “We zetten de slijpmolen in een Porsche Boxster en we zullen wel zien waar we uitkomen en welke onderdelen we nog op de kop kunnen tikken.”

De Porsche kreeg koplampen van een Toyota Supra. De voorbumper is zelfgemaakt en lijkt geïnspireerd op die van een Ferrari Enzo, Ferrari F430 en Lamborghini Gallardo. Aan de achterkant herkennen we de lichten van een Renauld Mégane van de vierde generatie. Het interieur lijkt ons uit een Hot Wheels te komen, maar dan zestig keer vergroot met professor Barabas’ vergrotingsmachine. Of zoiets. Doe ons toch maar een gewone, originele Boxster.

1

Image 1 of 6

 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More