Zet jezelf schrap voor dit aanstormend Vlaams talent (video)

We mogen ervan zeggen wat we willen maar België levert ons toch keer op keer rasechte parels op. We hadden ‘oepschuiven’ man, die met zijn fiets een tientonner de gracht inkieperde. Tijdens de feestperiode werden we dan getrakteerd op de ‘verpletteraar van de Hoge Venen’ en nog maar pas recent hadden we ‘Jonagold opa’ die iets met dikke teven had. 2021 belooft dan ook weer heel wat fijns voor ons in petto te hebben en lang moeten we alvast niet op onze honger blijven zitten.

Vanuit West-Vlaanderen kregen we het repertoire toegestuurd van L.G. We gebruiken bewust enkel de eerste letters van haar naam want als superster in wording wil ze enkel nog aangesproken worden met haar artiestennaam. Om haar alterego te bepalen ging ze kijken bij haar allergrootste voorbeeld, de ‘Zangeres zonder naam’ en ze gaf er prompt een eigen twist aan. De ‘Zangeres zonder medeklinkers’ werd geboren en de wereld zal het geweten hebben.

Haar youtube kanaal staat ondertussen bol van de covers en het kennersoor gaat hier zonder twijfel de uiterst complexe techniek van zingen-zonder-het-gebruik-van-medeklinkers herkennen. Grapjassen (vooral uit Antwerpen dan) zouden al snel eens de draak durven steken met West-Vlamingen. ‘Geen kat die olle taaltje begrijpt’! Wel, beste vrienden Antwerpenaren, wij West-Vlamingen begrijpen haar ook niet.

Lindsey laat het alvast niet aan haar hart komen (net zozeer ze haar ouderlijke taken ter harte neemt) en pronkt met haar vers verworven contract bij de Entertainment Zender MentTV. Een platencontract en zendtijd op nationale TV? Als kers op de taart nog een dikke firmawagen onder de kont? Dan kun je onmogelijk nog de straat op zonder geflankeerd te worden door een bodyguard. Die zocht en vond ze in de bink der binken S.V. S. is zoals ze lokaal al eens durven beweren ‘gene normale’ en verschijnt ook van tijd tot tijd op de bijna virale video’s van L.G. Naast security spelen is hij ook erg vaardig als manager en dirigent en helaas voor alle vrijgezelle dames die zich nu helemaal warm voelen komen in hun speciale plekje … hij is niet langer vrijgezel.

S.V. neemt zijn carrière als close protection van deze soon to be superster nauw ter harte want eender wie die het ook maar aandurft een vorm van commentaar te geven op de onweerlegbare zangtalenten krijgt S.V. op bezoek. Of goed, hij passeert toch in de straat waar hij dan doodleuk krassen in de wagens trekt van de antisupporters. Hij verscheen ondertussen al op meer beveiligingscamera’s dan de zangeres op Youtube! Je moet het maar doen uiteindelijk.

Bij MentTV zijn ze dan weer not amused, voor zoverre ze natuurlijk beide figuren al kenden. “Platencontracten? Security en firmawagens? Ik heb van die mensen nog nooit gehoord laat staan dat ze als eerste ooit die dingen zouden krijgen.” Een reactie die we zouden kunnen klasseren onder “jaloerse concurrenten” ware het niet dat de opmerking van het MentTV Opperhoofd zelf komt.

(La Vie en C)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More