Zeg nooit tegen je ex ‘begin dan een OnlyFans-pagina’ (foto’s)

Syd Wilder laat zich niet in een hokje stoppen. In een interview met LadBible vertelt ze hoe ze opgroeide als ‘een doorsnee dik kind’, voordat ze een vergeefse poging deed om countryzangeres te worden. Uiteindelijk vond ze haar draai als komiek, acteur, model, schrijfster, podcaster en nu dus OnlyFans-ster.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Syd Wilder (@sydwilder)

Ze deed dus al heel wat verschillende jobs, maar haar OnlyFans-pagina is toch veruit de meest winstgevende.

Syd maakte nog maar in april vorig jaar een account aan. Maar de site, waar je een abonnement kan nemen op iemands content, gaat haar goed af. Binnen het jaar heeft ze de top één procent – of om precies te zijn, top 0,6 procent – van meest populaire makers bereikt. 

Wat haar zo succesvol maakt is niet meteen duidelijk, al zitten haar twee talenten daar waarschijnlijk wel voor iets tussen. En dan bedoelen we natuurlijk haar humor en zakelijk vermogen, hé.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Syd Wilder (@sydwilder)

Dit succes heeft ze voor een groot deel te danken aan haar ex. Die zei, tijdens wat waarschijnlijk een behoorlijk verhitte ruzie was: “wordt dan lid van OnlyFans, hé”,
waarop zij antwoordde: “Oké, dat zal ik doen!”

Niets zo efficiënt als een ex-vriendin die kwaad en gemotiveerd is.

Ze voegt eraan toe: “En dat deed ik dus – en ik had niet verwacht dat het een succes zou worden. Ik ben nog niet rijk, maar verdien genoeg om mijn rekeningen te betalen en zo. Maar je moet natuurlijk wel lingerie en andere dingen kopen om je klanten tevreden te houden. Het is een fulltime baan.”

Wij danken die kerel in ieder geval van harte. Check de foto’s hieronder, dan begrijp je waarom.

01

Image 1 of 8

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More