“Ze mocht haar slipje niet uitdoen, maar ik moest haar wel zwanger maken”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

De coronamaatregelen maakten het heel wat sectoren erg moeilijk. Anderen profiteren er dan weer van: de farma bijvoorbeeld. Maar wie had nu gedacht dat ook zaaddonoren gouden tijden beleven? Wij spraken met iemand die zijn ‘job’ op geheel natuurlijke wijze doet.

X – zijn naam is bekend op onze redactie, maar zijn vrouw mag het niet weten – is een veertiger met een kaderfunctie, die er al enkele jaren een nogal eigenaardig ‘bijberoep’ op nahoudt, maar de laatste maanden heeft hij het als zaaddonor bijzonder druk.

“Dat komt door corona”, zo vertelt hij ons. “Door die maatregelen voelen koppels die al een kinderwens hadden, zich eenzaam. Vaak wordt die kinderwens dan nog groter. Probeer in deze coronatijden dan maar eens zaad te vinden. Fertiliteitscentra doen geen klop meer. Spermabanken draaien grotendeels op zaad dat wordt ingevoerd, voornamelijk uit Denemarken. Ook dat ligt momenteel helemaal stil. Het zijn dus momenteel gouden tijden voor mij.

Hoe kom je er eigenlijk op om er een job van te maken, vrouwen te bezwangeren?

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More