Zatte strandvogelaar vindt ‘t gaatje niet en dan gebeurt er dit… (video)

Hilarisch, maar ook wel een tikkeltje NSFW…

Aah, vakantie! Da’s echt wel genieten. Na een PCR-test en een eventuele quarantaine, kan je de strandbar in duiken. Na een cocktail of twee, geraak je aan de praat met die knappe blondine die anderhalve meter verder zit. Nog een cocktail, en social distance is voor losers. Met dat zonnetje stijgt de alcohol wat sneller naar het bolletje, en dus besluit je samen naar het strand te gaan.

Daar stroomt het bloed alweer naar je kleine kop, en vooraleer je ‘t weet heb je goesting om te copuleren, hier en nu. ‘t Is verdorie na anderhalf jaar corona-kak – of was het kakrona, met je zatte kop weet je dat al niet meer – de zomer van de sexplosie, en geëxplodeerd worden zàl er.

Alleen: als er zoveel alcohol door de aderen stroomt, is het verdorie lastig om ‘t gaatje te vinden. En dan zijn er nog die vermaledijde medestrandgangers, die er niet mee gediend zijn dat jij je yoghurtspuit in de stelling poogt te duwen…

Vooraleer je op ‘play’ drukt: de beelden zijn hilarisch, maar ook een tikkeltje NSFW. Er wordt niet gevogeld – dat blijft bij een poging – maar er valt wel een vogeltje te spotten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More