Zatlap ziet sterretjes na confrontatie met bekende MMA-vechter (video)

Joe Schilling is een Amerikaanse professionele Muay Thai-kickbokser en mixed martial artist, die onlangs meedeed aan Bellator Kickboxing in de Middleweight-divisie en in de Middleweight-divisie voor Bellator MMA.

Dat is een hele boterham om te spellen. En spellen doe je het liefst met al je tanden. Dat zal een beetje moeilijk worden voor de onderstaande toogtoerist. Hij kreeg een zeer pijnlijke les te verwerken. Namelijk: zet alleen een grote mond op tegen Joe Schilling als je in staat bent op tijd je vuisten omhoog te krijgen.

In deze virale video is te zien hoe de aangeschoten kerel ruzie probeert te zoeken tegen een willekeurig slachtoffer. Maar als karma eruit ziet als mister Schilling, weet je meteen hoe laat het is.

MMA-fans zijn ondertussen niet te spreken over de agressieve reactie van de MMA-vechter. Hij had volgens hen beter moeten weten dan een dronken iemand meteen tegen de vloer te meppen. Want de enige dreiging die de man voorstelde was de walm van alcohol uit zijn smikkel. 

Schilling verdedigt zichzelf ondertussen op Instagram door te beweren dat de dronkaard racistische opmerkingen aan het rondgooien was en dat zijn vuistslagen puur uit zelfverdediging waren.

Tja, als dit zelfverdediging was, dan beklagen we zijn tegenstanders in de ring.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Joe Schilling ? (@joe_schilling)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More