Zal Thanus de Assvengers verslaan met de Infinity Sex Machine? (video)

Aaah regel 34 van het internet, u stelt ons weer niet teleur!

Terwijl Avengers: Infinity War alle mogelijke records aan het verbreken is op dit moment, kan u ook genieten van een ietwat vrolijkere versie. De studio verantwoordelijk voor meesterwerken zoals Dragon Boob Z en Game of Bones komen nu op de proppen met Assvengers VS Infinity Sex Machine , alleen te zien op Pornhub Premium.

Waar in de blockbuster Thanos op zoek moet gaan naar de zes eeuwigheidsstenen (infinity stones), moet in deze parodie Thanus zorgen dat zijn Infinity Sex Machine uitgerust is met zes infinity bones. Dit zijn – hou u vast – een vibrator, een toverstaf, een glijmiddelspuiter, een dildo, een clitorisstimulator en om het af te ronden een ‘vochtige doekjes’-machine.

Daar het budget voor dure CGI iets te krap was, hebben de makers deze machine zelf moeten in elkaar knutselen. Hoe dit tot stand is gekomen ziet u hier beneden. Genoeg internet voor vandaag!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More