Zakelijk succes van nano-schoenen blijft nog even uit

Een extreem slimme vrouw die er tegelijk goed uitziet en nog eens een zakelijk project heeft. Dan zijn we hier altijd geïnteresseerd om aandacht te besteden aan dat project, zeker als dat project nano-schoenen betreft.

Nanotechnologie kennen we vooral omdat de vetbolletjes in de mRNA-vaccins uit nanopartikels bestaan, maar Katrien Herdewyn past deze technologie ook toe voor de schoenen die ze ontwerpt en laat maken, en eerlijk gezegd lijkt dat een betere toepassing.

Katrien is burgerlijk ingenieur en heeft een doctoraatsdiploma. Ze geeft ook advies aan start-ups in Silicon Valley. Het hart van Katrien ligt toch bij haar internationaal gelauwerde schoenenmerk Elegnano.

Die Belgische onderneming Elegnano werd in 2014 opgericht. Boekjaar 2019 was goed met een ruime winst, dat was nodig aangezien 2018 verlieslatend was. Het eigen vermogen was eind 2019 wel nog steeds negatief.

In de jaarrekening van dat jaar: “We verwachten een sterke toename van de omzet wat zal leiden tot een hogere inkomstenstroom. Dit zal een positieve invloed hebben op de rentabiliteit van de onderneming.” Dat was voor de uitbraak van de coronacrisis. Een samenwerking met een financieel sterke partner zou misschien geen slecht idee zijn.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More