YouTuber volgt maand lang hetzelfde trainingsschema als Chris Hemsworth (video)

We zijn al twee weken in het nieuwe jaar en wellicht heeft 3/4 van de mensheid heeft zijn goede voornemens al door de toiletpot gespoeld.

Het zijn dan ook triestige tijden om op eender welk vlak de juiste motivatie te vinden. Maar het zijn onze acties die ons definiëren, niet ons lijden. Dus voor de 1/4 aan volhouders onder ons, kunnen we je mededelen dat alles mogelijk is, zolang je maar over voldoende wilskracht en discipline beschikt.

Neem bijvoorbeeld YouTuber Erik Conover. Hij kreeg een tijdje terug te maken met een slepende ziekte, waardoor zijn lichaam enorm was afgetakeld. Toen hij hierna terug de oude werd, besliste hij zijn oude levensstijl een draai te geven.

Toevallig viel dit keerpunt in zijn leven samen met de release van Centr, de training-app geproduceerd door Marvel-ster Chris Hemsworth. Zoals we allemaal weten is de Australiër een gespierd beest. Behalve twee heilige regels om energiek te blijven, volgt Hemsworth ook een strak trainingsschema om fit te blijven, want naar het schijnt weegt zijn Mjölnir iets zwaarder dan een normale hamer.

Conover trainde dus 30 dagen lang even hard als zijn idool. Het programma bestaat uit twee trainingen per dag, evenals het volgen van het voedingsplan. Een dieet met veel fruit en groenten, evenals vetarm vlees zoals kipfilet. Conover at zeven maaltijden per dag, goed voor 4.500 calorieën, allemaal uit gezonde, vetarme bronnen.

Na een maand was Conover zelf verbaasd over de resultaten. “Ik bedoel, zoals je kunt zien, ik heb nu een sixpack. Als ik vanaf het begin naar de foto’s kijk, voel ik me niet eens dezelfde persoon. In het algemeen voel ik me sterk, ik voel me gezond, ik voel me snel. Ik voel me fit. Dat is hoe ik het zou omschrijven. Ik voel me erg fit. Het is mogelijk om zelf in vorm te komen. Na slechts 30 dagen ben ik bijna in de beste vorm van mijn leven”, aldus de videoblogger.

Zijn filmpje ging niet onopgemerkt voorbij, daar zelfs Chris Hemsworth contact met hem opnam om eens een potje samen te zweten tijdens een work-out.

Zo zie je maar, de enige plaats waar succes eerder komt dan werk, is het woordenboek.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More