Yasmine Stragier: “Ik heb het gedaan, en ben super trots”

Naast Miss België, Miss Aardbei, Miss Pruim, Miss Patat en het meer gerenomeerde Miss Exclusive, is er ook jaarlijks het prestigieuze Queen of the Models.

Queen of the Models is, in tegenstelling tot de voorgaanden, echter geen Missverkiezing. Het is de enige originele, grote modellenwedstrijd in ons land voor dames die een carrière willen uitbouwen als model.

De finalistes van editie 2021 zijn bekend, en die stellen we graag éen voor één aan jou voor.

“Ik ben Yasmine Stragier, een gemotiveerde meid, afkomstig uit Wevelgem gelegen in West-Vlaanderen. Ik ben 18 jaar en studeer Rechtspraktijk in VIVES Brugge. In het middelbaar ben ik afgestudeerd in de richting Boekhouden-Informatica in het jaar 2020. Ik heb 10 jaar gevolleybald in DAVO Wevelgem, maar momenteel doe ik niet meer aan sport.” “

Ik heb me ingeschreven voor Queen of the Models omdat ik een uitdaging miste in mijn leven. Ik hoorde veel meisjes over deze wedstrijd spreken en ik ken sommige meisjes vanuit eerdere edities. Toen ik zag dat de inschrijvingen geopend waren voor de editie van het jaar 2021, dan zag ik mijn kans. Het was toen of nooit. Ik waagde me dus aan een spannend avontuur zonder enige verwachting dat ik door de selecties zou geraken.”

“But I did, en ik ben super trots dat ik me finaliste Queen of the Models 2021 mag en kan noemen! Ik ga dit avontuur aan met het doel veel ervaring op te doen. Ik wil graag veel bijleren over elk onderwerp dat in deze wedstrijd aan bod komt: het voor de lens staan, make-up, haar, het lopen op een catwalk,…. En natuurlijk ook een mooi en uitgebreid porfolio mee naar huis nemen staat ook op het lijstje van mijn doelen.”

“Daarmee kan ik eventueel verder kijken naar de toekomst en mijn ervaring verder opbouwen als model.”

“Als het zou mogen en kunnen zou ik op date gaan met de Amerikaans acteur en zanger Zac Efron. Hij speelde mee in al de films van High School Musical en was al snel mijn celebrity-crush van jongs af aan, zoals bij nog veel andere meisjes denk ik. Daarna speelde hij ook mee in andere films en ik heb ze allemaal gekeken! Waar ik op date zou willen gaan met hem is, denk ik, toch wel ergens op het romantische eiland Curaçao of naar Bali.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More