Wulpse Jenna heeft ze het liefst groot geschapen

Liever een grote ambetante dan een kleine plezante.

Er is al heel veel inkt gevloeid over de lengte van een pretsoldaat. ‘Does size matter‘? Zij die de arm van Schwarzenegger in de broek hebben hangen zullen deze stelling zeker ondersteunen, terwijl zij die met een Danny DeVito door het leven gaan, ongetwijfeld laten weten dat je zelfs met drie centimeter een vrouw kan plezieren. De waarheid zal wel ergens in het midden zitten en het blijft natuurlijk een persoonlijke benadering.

@jennaaberman

fiittttty cent #fyp

♬ original sound – David

Een persoonlijke benadering die ook de rondborstige Jenna Alexa Berman even etaleert. Op haar veel bekeken TikTok-account, laat ze duidelijk haar voorkeur blijken over hoe ze pretsoldaten heeft.

En we kunnen haar wel snappen. Als je zelf alle troeven in handen hebt en zelf goed voorzien bent van de nodige oren en poten, wil je alles in verhouding, niet? In ieder geval, wat een bommetje om de laatste werkdag van de week goed door te komen. Geniet ervan!

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram   

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More